onsdag, februar 17, 2016

Emanuel Minos, Putin og profetier

I dag, 17. Februar 2016 - Russland tester, hvorfor?
To britiske jagerfly av typen Typhoon ble onsdag ettermiddag  sendt opp i luften for å avskjære to russiske bombefly som hadde kurs for britisk luftrom, melder det britiske forsvarsdepartementet.
Aksjonen pågår fortsatt.
De britiske jagerflyene ble sendt opp fra basen Coningsby i Lincolnshire.
Det er ikke opplyst hvor nærme de to russiske flyene var til å entre britisk luftrom eller hvor det skal ha skjedd.
Det har det siste året vært en markant økning i antall avskjæringer som NATO har gjort av russiske militærfly. (VG/NTB)

Ine Eriksen Søreide for ett år siden (25. februar 1015) nå er det verre!
- Jeg vil advare mot det faktum at noen mennesker ser på dette som noe som vil gå over. Forholdet til Russland er grunnleggende endret, sa Ine Eriksen Søreide (H) i intervjue med CNN onsdag.

 Ifølge CNNs referat fra intervjuet mener Norges forsvarsminister at Norges forhold til Russland er endret for alltid.
- Det er ikke mulig å gå tilbake til den gamle normaliteten, til «normal business». Den finnes ikke lenger, sier Søreide i intervjuet med Christiane Amanpour.
Søreide trekker frem både konflikten i Ukraina og krigen mellom Georgia og Russland i 2008 som eksempler på at forholdet til verdens største land er endret.
- Vi har ønsket å se Russland som en strategisk partner. Men et tilbakeblikk viser at retorikken Putin brukte i Georgia er noe som gjentas i Ukraina.

Jens Stoltenberg er bekymret, Erna Solberg er bekymret. Vet de mer enn oss?

I damen forbindelse tenker jeg på noe jeg leste når jeg var helt ung og som gjengis nedenfor, les og tenk.  Emmanuel Minos sitt Krigssyn
(av Bjørn Arne Rosland)
Slik beskriver Minos åpenbaringen han fikk:

«Og mens jeg så kartet bli rullet ut, slik at jeg kunne se hele Norge fra Kirkenes til Lindesnes fikk jeg se en revolver bli senket sakte ned fra himmelen - rett over midten av kartet og der på midten lyste det opp et navn, og jeg leste: MO I RANA, der revolveren ble lagt»
Ukjente våpenDet som jeg opplevde, hendte på Hamar for en rekke år siden nå. På det store sommerstevnet var det avsatt tre døgn til bønn og faste. Personlig ventet jeg den gang at Gud særlig skulle styrke meg i mitt trosliv, under denne spesielle bønne og fastetid. Det tredje døgnet skjedde det at Gud ga meg et syn. Jeg var ikke i noen ekstase, jeg var lys våken og klar. Jeg er ikke noen fanatiker, jeg ligger ikke på den linjen.
Jeg hadde bedt og fastet i tre døgn, men jeg var i min fulle kraft og var ikke noe svekket. Når jeg lå der og ba til Gud, forsvinner den ene veggen, og det skjedde ikke bare i ånden, det skjedde for mitt blikk. Og i stedet for den ene veggen, kom det til syne et landskap. Jeg så at det var et furu-vokst område. Og jeg så en vei bølge seg i ulike formasjoner, og jeg fikk med det samme se at veien gikk til en grense mot et fremmed land. Og jeg så bil etter bil kjøre på denne veien og bilene var på vei til en krigsfront.
Naturligvis ble jeg både forbauset, slått og sjokkert der jeg satt ved sofaen på kne og så dette landskapet. Jeg vet jeg kløp meg selv og sa: «Kjære Gud, jeg sover ikke - jeg er våken!». Akkurat det sa jeg til meg selv. Og jeg så hvordan bilene kjørte ut og blant dem også Røde Kors-biler, og at de til slutt kom til et stort område hvor det gikk en grense. Jeg har aldri nevnt hvilken grense det er.
Jeg vet at det er folk som har hevdet at jeg har sagt hvilken grense det er, men jeg har aldri nevnt det, og kommer heller ikke til å gjøre det, eller å nevne nasjonens navn, eller det folk som jeg så på den andre siden. Jeg nevner det ikke av flere årsaker, og da først og fremst fordi jeg ikke vil at det skal være noe nasjonalt hat i disse tingene. For bak frontene og bak disse forferdelige systemer finnes det mennesker som er mine venner, med udødelige sjeler. Vi er nødt til å elske dem og ønske dem en evig frelse.
Mens jeg lå der så jeg denne slagmarken. Noe av skogen var brent ned. Det lot til å være en pause i krigshandlingene. Da jeg så dette på Hamar for flere år siden, la jeg merke til både på vår side og på fiendens side ukjente våpenarter. Jeg hadde verken sett eller hørt om disse før. Jeg fortalte det til en forstander på Østlandet like etterpå og fortalte hvordan våpnene så ut. Han var enig i at slike våpen fantes ikke. Men i dag eksisterer de.
Jeg kan huske at jeg fortalte til ham at jeg så et underlig monstrum som sto på bakken. Og jeg så, da slaget kom i gang at det ut fra monstrene gikk merkelige piler opp i luften og forsvant. Og jeg sa til han at jeg aldri hadde sett slike våpen. Han sa da: «Nei, det eksisterer ikke slike våpen!». Men i dag vet vi at det finnes noe som heter raketter som skytes ut. Og et av de bilder av slike utskytningsramper som jeg sett, stemmer fullstendig overens med det jeg så i synet.
Kart over Norge Jeg fikk også se andre våpen som jeg ennå ikke har fått noen forklaring på, men som jeg så lå strødd omkring. Jeg tror derfor at når dette kommer til å skje, vil vi bli vitne til en krigføring som vi aldri har sett. Våpen som vi aldri før har kjent, vil da komme i bruk og ligger kanskje nå i hemmelige våpenlagre. Mens jeg ser på dette forsvinner hele scenen bort, og jeg får se et nytt bilde.
Denne gangen var det et kart som ble rullet ut for meg horisontalt. Det var som en bokrull som ble rullet ut rett fram for mine øyne. Jeg strakte meg for å se nøyere hvilket kart det var, og fikk se at det var Norge.
Og mens jeg så kartet bli rullet ut, slik at jeg kunne se hele Norge fra Kirkenes til Lindesnes fikk jeg se en revolver bli senket sakte ned fra himmelen - rett over midten av kartet og der på midten lyste det opp et navn, og jeg leste: MO I RANA, der revolveren ble lagt. Senere fikk jeg se flere navn som jeg ikke skal nevne nå. Det var navn i Finnmark, Troms og Nordland. Også i en del andre fylker fikk jeg se navn. Jeg forsto med det samme at det første syn hadde forbindelse med det andre, at det kanskje var noe som skulle komme over vårt land.

Ingen kommentarer: