onsdag, januar 02, 2008

Under administrasjon


La pave Benedictus XVI administrere Den Norske Kirke!

De fire Nordlands-kommunene som har investert i det amerikanske aksjemarkedet, bør settes under administrasjon heter det i et avisinnlegg. Jeg er enig i det, man leker ikke med andres verdier.
Men det er også andre som bør settes under administrasjon, og det er Den Norske Kirke. Den sier seg selv å ”administrere” Guds Ord, men samtidig forråder den bibelens lære om renhet ved å sette prester i tjeneste som praktiserer homofilt samliv. Ekteskap er kun mellom mann og kvinne. Alt annet er synd. Og hvem skal så ta seg av Den Norske Kirke? Jo, en tøff mann ved navn Benedictus XVI.

Aftenposten refererer bl.a. følgende fra pavenst tale 1. januar: Kjernefamilien er nøkkelen til fred. Paven også hardt ut mot liberalisering av ekteskapslovgivning, han
var kritisk til politikere og nasjoner som åpner for liberalisering av ekteskapslovgiving generelt, og ekteskap mellom homofile spesielt.

Døperen Johannes sa klart fra til kong Herodes om hans ulovlige ekteskap, det kostet ham livet. Blir det snart risikabelt å være kristen igjen? (tilslutt vil jeg bare minne om at det er en klar forskjell mellom dette å si fra om hva som er synd og det å fordømme synderen. Jesus sa til en ulykkelig kvinne, heller ikke jeg fordømmer deg, men han sa også; gå bort og synd ikke mer.)

5 kommentarer:

Victoria sa...

Digger bloggen din, bestefar:-)
Kan kanske faren min vaere i slekt med deg? haha, savner dere på Begby, vi får vel ta oss en tur til dere snart:)
Hils bestemor,
bless/a

RUDIE sa...

Forskjellen med Benedictus XVI og statkirken er at paven må være trofast imot sitt embete, og det er bl.a å holde fast på grunnsannhetene til Kristendommen.

DKK sider skriver:
"Paven er kirkens og Guds tjener med det overordnede ansvar å påse at kirken til enhver tid holder seg til kristendommens grunnsannheter. Det er dette som er pavens fremste oppgave og embete. Et embete som utføres med stor ydmykhet og trofasthet."
http://www.katolsk.no/info/paven.htm

My Corner sa...

Ja, alle bør være trofaste mot sitt embete. Er det ikke Den Hellige Ånd som innsetter, eller...?

My Corner sa...

Har vært innom "lenken" og lest, Rudie.
Burde ikke alle pastorer som kanskje også er "små paver" følge paveembedets eksempel. Bibelern sier at der det er mang rådgiver er det megen frelse. Og noen har sikkert også opplevd at pastoren er "ufeilbarlig". Vi får feie for egen dør, ja.

RUDIE sa...

Jo, My corner. Helt enig! :)