søndag, januar 13, 2008

Carl-Gudstaf Severin


Innta et nytt fjell.
Ja dette var budskapet til Carl-Gustaf Severin på Moss Bibelsenter i dag 13. januar 2006.
Han talte om pionerånden som er absolutt nødvendig for den som vil ha framgang som kristen. Vi skal innta Østfold og Norge. Han sa også videre at overgangen fra å gå ned fra et fjell for å bestige et som er høyere kan vær en tøff periode. Prekenen var ganske utfordrende, men ikke nedtrykkende. Man bare bestemmer seg for å gå med Gud når en hører slik forkynnelse. Om du møter ”veggen”, så kan du med Jesus gå gjennom veggen – eller istedenfor sammenbrudd kan man heller få gjennombrudd, sa han videre.
Carl-Gustaf har nettopp kommet hjem fra Kina og han hadde mye å fortelle derfra. Ifølge Kinesiske myndigheter blir det nå frelst omkring 35.000 mennesker hver dag! Og det kan man jo forstå når en enkelt kvinne han møtte hadde grunnlagt 1000 menigheter.
En glad mann han møtte fortalte at gleden berodde på at han hadde blitt oppvekt fra de døde. Denne mannen hadde hatt tuberkulos og døde foran øynene på kona og barna sine. Han hadde hostet opp så mye blod at han rett og slett ble kvalt. Men denne kona hadde tro på sin Gud. Tørk av ham blodet, befalt hun barna sine og deretter bad hun mannen tilbake til livet. Nå er han ikke bare levende, men helt frisk.
Dette, pluss mye, mye mer fikk vi høre på møtet. Kristenheten skal avansere og Kina skal bli frelst. Når vi vet hva Livets Ord og Carl-Gustaf har utrette Russland kan vi bare ane hva som er på gang i Kina.
Vil du ha del i dette møtet, så klikk deg inn på Moss Bibelsenter.

Ingen kommentarer: