mandag, januar 21, 2008

FREDAG DEN 13.


Hårfin bom fredag 13. april 2029
En rekke asteroider har truffet Jorden og utryddet mesteparten av livet opp gjennom planetens historie. En ny er på vei og passerer ubehagelig nær.
Ja, dette kunne leses i Aftenpostens søndagsutgave (20. januar)
http://www.aftenposten.no/fakta/innsikt/article2206697.ece
Uten å overdramatisere så føres tanken unektelig hen til Johannes Åpenbaring.
Denne siste, spennende bok i bibelen som forteller om denne tids avslutning og evigheten som avløser tiden. I kapittel 8 og vers 10 kan vi lese:
”Den tredje engelen blåste i basunen, og en stor stjerne falt ned fra himmelen, flammende som en fakkel, og den falt på tredjedelen av elvene og på vannkildene. Stjernens navn var Malurt, og tredjedelen av vannet ble til malurt. Og mange mennesker døde av vannet fordi det var blitt forgiftet”.
Det blir vel litt spekulativt å si at asteroiden som Aftenposten beskriver er den samme som vi kan lese om i Johannes Åpenbaring. Men vi som tror på bibelen vet at alt som er forutsagt også kommer til å skje. Derfor vet vi at det kommer en ”siste dag!”
Om dette skriver Peter:
Da nå alt dette går i oppløsning, hvor viktig er det da at dere ferdes i hellighet og gudsfrykt, mens dere venter på at Guds dag skal komme, og fremskynder den. Da skal himlene oppløses i ild og himmellegemene smelte i brann. Men vi venter etter hans løfte nye himler og en ny jord, hvor rettferdighet bor”.

Ingen kommentarer: