onsdag, januar 09, 2008

Jesus er større en Islam!

Det nervøse Islam.
Hvorfor er de redde for andre som ber?
Vi husker vel Muhammed-tegningene? Hvilke reaksjoner det gav. Men var det egentlig tegningene de reagerte på, var det ikke heller dette at noen setter seg over Islam. For Islam betyr underkastelse. Og hva er Islams mål….?
De reagerer jo også på lepper som beveger seg. Og vesten underkaster seg dette frivillig for Islam bærer med rette dette navnet. Ja, vesten smyger seg unna.
Se hva jeg sakset fra "Livets Ord Israel":

JØDISK BØNN PÅ TEMPELHØYDEN KUN UTEN Å BEVEGE LEPPENE

Public security Minister Avi Dichter kunngjorde på tirsdag regjeringens offisielle politikk i henhold til jødiske bønner på jødenes helligste plass, Tempelhøyden: En jøde har ikke lov til å be på noen åpenlys måte under noen omstendigheter, på Tempelhøyden, selv om han bare beveger leppene sine i bønn. Denne uttalelsen kom som en respons på et tidligere forslag som ble lagt fram av Knessetmedlemmene (MK) Aryeh Eldad og Uri Ariel om bønn på den hellige plassen, skriver World Net Daily. Dichter forklarte at jøder som beveger leppene i bønn på Tempelhøyden, som muslimene gjør krav på som sin egen, kan bli sett på som jødisk provokasjon som kan føre til blodsutgytelse.

Ja, når dette å bevege leppene ses på som en provokasjon, da kan man se langt etter fred i midtøsten. Mulig president George W. Bush burde ta opp dette!

Islam skal ikke få styre verden. Det er Jesus som er konge, han er veien SANNHETEN og livet!

Ingen kommentarer: