lørdag, januar 05, 2008

Når rødt blir grønt


Når ord bytter innhold.

Det var mye underlig atferd under Mao Tse Tungs kulturrevolusjon i Kina. Rødegardistene herjet vilt og slo hard ned på alle som ikke viste ”revolusjonsvilje”. Til og med trafikklysene fikk gjennomgå. Heretter skulle rødt bety klart og grønt stopp.

Det er slikt vi ler av i dag. Men er vi no´ bedre i Norge. Nå er en såkalt ny ekteskapslov på trappene. Det forslås at to av samme kjønn kan gifte seg med hverandre på samme måte som et par av kvinne og mann. Ordet ektepar har for meg alltid betydd kvinne og mann. At to av samme kjønn velger å bo sammen er deres eget valg. Men da bør også dette ”parforholdet” få et eget navn. Det blir lettere å orientere seg da. Blir det etter hvert forbudt å spørre et barn om hva mamma og pappa heter? Eller tenk deg samtalen mellom to barn i undringsalderen. Hva heter foreldrene dine? Ola og Kari, og dine da? Mette og Marita ! Men har du ingen pappa? Jo, han heter Donor og bor i Danmark!
Og litt mer alvor. Når barn i lesbiske parforhold spør etter pappa, og oppdager at han er en eller annen donor. Hva skaper det inni barnet. Det vil bare framtiden vise.
Gud skapte mennesket til mann og kvinne, flere kjønn finns ikke. Jesus sier at han fra begynnelsen skapte dem til mann og kvinne. Derfor skal mannen forlate far og mor og holde seg til sin hustru.
Vi må be for vår lovgivende forsamling nå, be om at denne nye ”parforholdsloven” ikke blir vedtatt. Eller ”bommet” Gud når han dømte Sodoma og Gomorra?
(har noen en idé til nytt navn på likekjønnet "....skap"! F.eks. samskap, eller likeskap. Eller at to gutter som bor sammen kalles hanskap og to damer som bor sammen kalles hoskap?)
La iallefall ekteskap være det det alltid har vært!!!!!

1 kommentar:

RUDIE sa...

Det blir vel kansje også skillet på lovbekjemperne( har sluttet å kalle de nådeforkynnerne da det er feil) og de som tror Jesu ord.
Den lovløses tid har kommet. Jeg har en sterk video på bloggen min nå, som jeg tror du vil like! ;)
Av Paul Washer.