torsdag, oktober 19, 2006

Første møte med Carl-Gustav


Første møte på Zoé med Carl-Gustav Severin torsdag 19/10 2006
Han åpnet med ordene fra Joh.7;37 ”Om noen tørster….”.
Og han sa innledningsvis at han har merket at det er to typer kristne i verden i dag, de som tørster og de som ikke tørster. Han talte også profetisk om at det kommer en karismatisk vekkelse i Skandinavia, sterk og med kraft! Han sa videre at vi skal komme til Jesus å drikke, ikke av vedens sprukne brønner. ”Vannet skal renne i møtene i disse dager”, sa han. Og vi skal øse vann med glede av frelsens kilder. Kilder i flertall poengterte han. Vi kan ikke nøye oss med tradisjonell kristent liv. Han fortalte også om et møte med en åndsfyllt professor.
Han talte i tunger, bar for syke og gjorde kraftige gjerninger i Jesu navn. Denne mann var katolikk. Gud utgyter sin Ånd over alt kjød. Han fortalte også om sin egen Åndsdåpsopplevelse som 14 ½ åring. Da talte Gud til ham om Vietnam. Nå har han vært der.
Han nevnte også at det er viktig og nødvendig å komme under Guds kraft, med glede og latter og alt det som det fører med seg. Men det er ikke der vi skal stoppe. Det må føre til et hellig, innvidd liv og til åpenbaring og fordypelse i ordet. Og dette skal igjen føre oss ut til andre mennesker. Vi må også regne med at dette kan gjøre at vi kan bli overbevist om en og annen ting vi må ta et oppgjør med. Men møtet var ikke teoretisk. Guds kraft var der og vi var lenge innfor Gud i tilbedelse og bønn før møtet ble avsluttet. Guds herlighet VAR der. Dette var et torsdagsmøte – jeg ser fram til fredagsmøtet…
Det er fordi jeg selv tørster!

2 kommentarer:

Anonym sa...

så fint!! herlig å lese.

Anonym sa...

Høres bra ut. Gleder meg til lørdags kveldsmøte.