fredag, oktober 20, 2006

Andre møte med Carl-Gustav

Det er noe nytt..
Ja. idag 20/10 2006 var vi igang igjen i Zoé-kirken. Carl Gustav fortsatte med samme ord;
"om noen tørster". Sin vane tro hadde han flere historier som bare økte vår trang etter et liv
i Åndens fylde. Han sa at vi har et desperat behov for strømmer fra himmelen. Men det kommer en bølge over forsamlingen, en bølge av kraft sterkere enn den karismatiske vekkelsen. Den Hellige Ånd gjør et kristent liv til et KRISTELIG liv. Videre sa han at vi er avholdsfolk når det gjelder sprit, men vi tror på Den Hellige Ånds vin! Om vi ikke tar imot det Ånden har å gi i disse dager er det andre som tar det. Så fortalte han om journalisten Gõran Skytte og en del tildragelser fra hans liv og frelsesopplevelse. Nevnte Sten Nilsson som var en åndsfyllt 92 åring og fortalte videre hvordan Den Hellige Ånd tok tak i en universitetsrektor i Australia og forvandlet hans og menighetens liv. Det finnes en desperat lengsel i menighetene i Østfold etter å få tilbake kraften.
T.B.Barrat hentet kraften til skandinavia i 1907 og til neste år er det 100 års jubileum. DHÅ faller på mennesker som har behov av hans kraft. I kveld skal vi ikke være opptatt med dagsrevyen og internett. Den Hellige And skal SMSe oss i kveld, nå skal oljekrukken brytes og det skal komme en ny salvelse. "Han opphøyer mitt horn som villoksen og overgyter meg med frisk olje".
Frisk olje over alle i menigheten. Oljen "klistrer" seg på oss så vi kjenner at vi hører sammen.
En del kristne Skriiiiiker som hengslene i en gammel låvedør.
Ja, dette var et kort referat fra innholdet i prekenen. Carl-Gustav preket ikke sin egentlige preken i kveld. Men det var en sterk salvele over møtet. Jeg kan ikke huske å hå opplevd noe lignende tidligere. De som ville ha en berøring av Den Hellige Ånd ble innvitert fram.
Og det var mange som gikk frem, men jeg enset ikke disse, for meg var det bare Gud. Jeg lå på kne ved trappen til plattformen og kjente bokstavelig at jeg ble lagt i bløt. Forstår nå bedre dette med levende vann.
Det strømmet over meg, i meg og gjennom meg. Jeg lå slik lenge, kunne og ville ikke reise meg.
Hvor fattig jeg er uten en åpen kilde...
Men dette var fredagen. I morgen kl. 11.00 er det kvinnemøte med Monica og lørdag kveld
er det ungdomsmøte for alle mellom 7 og 92. Jeg gleder meg.
"Bli fyllt av Ånden så dere taler til hverandre med salmer og sanger og synger og leker yndig i deres hjerter for Herren!"

2 kommentarer:

My Corner sa...

Til Sara og Harald.
Skal hilse dere så mye fra
Carl-Gustav Severin.
Han kunne tenkt seg at dere var på Zoe i disse dagene, men det kommer tider etter dette.

Anonym sa...

Hyggelig! Du får hilse så mye tilbake fra oss! Godt å lese om møtene.