fredag, februar 20, 2009

Journalister og samvittighetsløshet!

Journalister, sannheten og samvittighetsløsheten.
Det foregår underlige saker i justisdepartementet i disse dager.
Storberget har ikke hatt helt kontrollen med hva som skjer i hans departement. Men hva krever vi av våre politikere, er de overmennesker? Selvfølgelig må alle i offentlig verv regne med å svare for hva de gjør, men etter min mening går noen journalister av og til for langt. Hvorfor foretar ingen utspørring av Storbergets ”betrodde” tjener, her Hadia Tajik, som har innført et nytt ord i journalistvokabularet, nemlig ordet «hijabkupp». Hun må jo virkelig ha gått bak ryggen på sin sjef. Men stille opp i underholdningsbransjen kan hun. – ”Selv er jeg mest bekymret for nisselua til politikerne våre”, sier en sarkastisk Hadia Tajik i kveldens Nytt på nytt. Storberget har trukket beslutningen, men rådgiverne får fortsette. Og på grunn av hennes virksomhet så blir Storberget omhyggelig (uhyggelig) utspurt av journalistene. Og som sagt, det er greit med spørsmål. Men når de begynte å telle hyppigheten av enkelt ord, her ”prosessen”, som ifølge TV2 ble uttalt 32 ganger under pressekonferansen og samtidig fokusere på noen skjelvende føtter, da er vel hensikten å knekke mannen. Virker som enkelte journalister elsker å gå over lik.
De fleste husker vel Tønnesen?

1 kommentar:

Anonym sa...

Det er jeg helt enig med deg i, Johan. Når skal man ta den som har "forbrutt seg"? Tør man ikke ta noen muslims kvinne med minoritetsbakgrunn?
Det er Storberget som har reddet AP-skuta ved å gjøre helomvending. Men Jens Stoltenberg fortsetter med å kritisere politiske motstandere istedenfor å ta kritikken som konstruktiv. Det ville han ha vunnet på.

Jon