tirsdag, desember 16, 2008

...ikkeno feil på Jesus!

Jesus helbredet alle som var overveldet av djevelen, for Gud var med ham. Helbredelse var en viktig og fremtredende del av Jesu virksomhet. Helbredelse skal også kjennetegne hans menighet. Det kan være for sent å begynne å bygge opp troen når båten synker. Da tenker man mer på å svømme. Derfor må vi som Jesu etterfølgere ta vare på alt han gjorde i ord og gjerning. For å oppleve helbredelser, mirakler, bønnesvar eller hva det nå måtte være som er behovet så er tro en forutsetning. For uten tro er det umulig å være til behag for Gud. Men fortvil ikke, det å få tro er lett. For troen kommer av hørelsen, og hørelsen av Kristi ord. Tenk. Å høre seg til tro – det minner lite om lovgjerninger som har skremt så mange. Og når bibelen formaner oss til å la Kristi ord bo rikelig i blant oss da har vi fasiten. Vi slutter med å prate om vekkelser som har vært og vekkelser som muligens kommer. Men noe må vi gjøre, vi MÅ bli i Jesus. Dersom dere blir i meg og mine ord blir i dere, (først) da kan vi be om hva vi vil – og vi skal få det. Det handler rett og slett om dette å forbli i Jesus.
Det er ikke religiøs tvang å lese i bibelen eller høre fra ordet hver dag – det er et privilegium.
Det er ikke religiøs tvang å la i alle ting våre begjæringer komme fram for ham – det tyder heller på intelligens. Det er ikke så dumt å få ”alt en peker på”! (forstå dette rett da!)
Slik jeg ser det fra mitt hjørne er det ganske normalt at alle blir helbredet der Jesus ”styrer butikken”. Og mens vi er på vei ditt så spiser vi smulene under bordet. Så husker vi på i denne julehøytid at Han er såret for våre overtredelser, knust for våre misgjerninger, straffen ble lagt på Ham for at vi skulle ha fred, og ved hans SÅR HAR VI LEGEDOM.
Det er ikkeno feil på Jesus.

Ingen kommentarer: