tirsdag, september 02, 2008

TROASE

Oase er bra. Det som er en ”happening” en gang i året i Norge burde bli det daglige i våre menigheter. De er sunne, fokuserer på det som er absolutt nødvendig for kristenheten i dag, og så lang det er mulig utruster kristne til dette. Jeg leste en artikkel i dag hvor Oase-lederne omtaler nettopp dette. Der sier de:” Helbredelser, tegn og under skal ikke stå alene, men følges av forkynnelse og vitnesbyrd om Jesus Kristus, og som gir han æren for det som skjer. I Det nye testamentet ser vi at helbredelse skjer ut fra Guds omsorg og medlidenhet med oss forkomne mennesker, for å peke på at Guds rike er nær og at Jesus er Guds Sønn og verdens frelser.”
Klikk deg inn på lenken under og les hele innlegget:
http://www.dagenmagazinet.no/artikkel.asp?Artid=30632
Må også si at jeg savner den djerve trosfriskheten og motet som preger Oase. Det virker for meg som om den norske trosbevegelsen har sin Oase i Sverige (takk og lov for Livets Ord), men glemmer at vi faktisk bor i Norge. Oasebevegelsen tar seg av det norske folket og vi drar til Sverige og hører på predikanter som har lykkes i Australia og Amerika.( Men vi trenger jo underholdning og oppbyggelse da!)
Men fra spøk til alvor. Nå behøver trosbevegelsen eller den pinsekarismatiske bevegelsen i Norge sin egen Oase. Den kunne jo hete Troase for eksempel.

Ingen kommentarer: