søndag, september 28, 2008

Konsert med Harald på Livets Ord




VoaaV sa de unge - herlig sa de gamle. Og det var om konserten Harald Høidahl holdt på Livets Ord fredag den 27. november. Og det var en fantastisk opplevelse alle vi 500 som var tilstede fikk denne kvelden. Selv om det var den gamle Harald vi opplevde så var det også noe helt nytt. Guds Ånd var sterkt tilstede under hele konserten og det var bare å åpne hjertet og drikke inn. Harald fremførte 13 sanger hvorav 12 var av hans egne (helt nye) og en var skrevet av Uffe. Konserten var også et live opptak som er basis for en CD som skal publiseres senere - og jeg sier gled dere.
Du synes kanskje denne "anmeldelsen" er litt vel skjematisk, men da jeg er en smule innhabil som anmelder for Harald så får du ha meg unnskyldt. Men litt familiær reklame får du vel tåle!
Vil også nevne at Harald hadde vokal forsterkning fra Theres og Pernilla og at det også var en gruppe strykere som medvirket.
Og for ikke å glemme bassisten Richard og trommis Bjørnar som er selve grunnfjellet i framførigen. Simon imponerte som vanlig med sitt eminente og meget personlig fremførte gitarspill...

1 kommentar:

Arvid sa...

Vi skulle veldig gjerne vært der. Gleder oss til plata.