tirsdag, desember 11, 2007

Jesus er bedre enn Islam

Kjærlighetens religion?
Igjen er jeg ute med saksa. Denne gang har jeg klippet fra et oppslag i Magazinet, tirsdag 11. november. Kvinnedrap i Allahs navn ryster Irak ISLAM
”De som ikke adlyder, vil bli straffet” står det med rød skrift på en vegg i Basra.
De siste fem månedene er 40 kvinner drept i Allahs navn” i byen.

Kvinnene har måttet bøte med livet fordi noen mener de har oppført seg i strid med islam, fastslår generalmajor Abdul-Jalil-Khalaf, politisjef i Basra.

Da lurer jeg på, vet politisjefen hvem de ”noen” er? Tør han arrestere de skyldige. Er familiene til ofrene glade for Koranen, Allah, Muhammed og alle mullaene? Kanskje det eneste positive ved slike tragiske tilstander er at det gir grunnlag for en kristen revolusjon?

Det er bedre med Jesus. Hva gjør han med utstøtte kvinner? Det står i Johannes evangeliet kap. 8 om en kvinne som ble slept fram for Jesus. Hun var grepet på fersk gjerning i hor. Nå skal hun stenes! (men hvor var mannen, ingen kan vel drive hor med seg selv?) Den som er uten synd, han kaste den første sten, sa Jesus. Da snudde mennene seg og gikk, de eldste først. Han noen fordømt deg, spurte Jesus kvinnen. Nei, svarte hun. Heller ikke jeg fordømmer deg, gå bort og synd ikke mere, sa Jesus.

Dette er en av forskjellene på Evangeliet og Islam.





Ingen kommentarer: