lørdag, desember 29, 2007

Glemsk Al-Qaida?

Al-Qaida lyver og dreper.
De benekter at de drepte Benazir Buhutto med begrunnelsen at de ikke dreper kvinner. Men har de glemt ”911” og Twin Tower. Der drepte de minst 1500 kvinner.
I Aftenposten står følgende utsagn:
Al-Qaida: Vi dreper ikke kvinner
Al-Qaidas leder i Pakistan benekter at de står bak drapet på Benazir Bhutto.
Opprørslederens talsperson sa til internasjonale nyhetsbyråer lørdag at Mehsud ikke har noe med drapet å gjøre.– Jeg benekter det på det sterkeste. Stammefolk har sine egne skikker. Vi angriper ikke kvinner, sier talsperson Maulvi Omar.

Mer om Al-Qaida fra WikipediA:
Al-Qaidas mål er å etablere et
pan-islamsk kalifat (rike) basert på strenge varianter av islamsk shariarett. For å nå dette målet er det nødvendig å bekjempe korrupte regimer som har sviktet islam så vel som vestlig kulturell og økonomisk dominans, og spesielt å bekjempe USA og Israel, «korsfarer-zionist-alliansen». I februar 1998 sendte nettverket ut en oppfordring til alle muslimer om å drepe amerikanske borgere – sivile og militære – og deres allierte i hele verden.
Al-Qaida har inspirert til, eller selv gjennomført, en rekke spektakulære angrep på spesielt amerikanske mål, med
angrepene på World Trade Center i New York og Pentagon i Washington DC den 11. september 2001 som høydepunkt.

Mange av soldatene i
Mulla Krekars kurdiske geriljagruppe Ansar al-Islam hadde bakgrunn fra Al-Qaida. Jordaneren Abu Musab al-Zarqawi har etter den USA-ledede invasjonen i Irak opprettet en kampgruppe som betegner seg selv som «Al-Qaida i Irak».

Før eller siden er alle bibelens profetier oppfylt. I Johannes Åpenbaring kap. 6 kan vi lese følgende:
When he opened the second seal, I heard the second living creature saying, "Come and see."
Another horse, fiery red, went out. And it was granted to the one who sat on it to take the peace from the earth, anf that people should kill one another, and there was given to him a great sword.
Har Al-Qaida noe med endetidsprofetiene å gjøre?

Ingen kommentarer: