onsdag, september 30, 2009

Revolusjonær konservativ!

Quo Vadis Qristelig Volkeparti.
Litt av hvert om Krf. Kirken og samlivssyn…
Hvordan går det forresten med Kristelig Folkeparti?
Mange stiller dette spørsmålet - hvordan går det med Krf? Jeg tror svaret er enkelt, det går veldig bra om Krf. slutter å løpe etter velgerne. Det må komme en ny ”folkekristen” profil som gjør at kristenfolket i stedet løper etter Krf. Nå har jo velgerne talt – dette er lite interessant!
Krfs program er ikke en god sak som må støttes, Krf. er til for å støtte der norske folket og det norske familielivet.
Men når lederene i Krf. ikke har kristenfolketfolket meg seg, nytter det ikke om saken eller viljen er god. Om bilen er på feil vei nytter det ikke bare å gi mer gass, man må faktisk snu!
Slik jeg ser det fra mitt lille hjørne så må de som vil noe vite hva de vil og samle viljene sammen. Vi kan ikke ville det noen ledere vil fordi det kalles kristelig.
For det første mener jeg at alle konservative bedehuskristne som står for tradisjonelt ekteskap, tradisjonelt samliv og ”gammeldags” bibelsyn må samle seg.
For det andre må vi tørre å være rakrygget i vår støtte til Israel selv om vi ikke alltid kan støtte enhver handling de måtte utføre i sitt forsvar mot PLO. Vi kan hjelpe Palestinerne også, selv om vi ikke støtter deres krigføring (det er mange kristne Palestinere). Krf. Har ikke klart å fremvise en solid Israelstøtte, selv om ”alle” der sier at de støttet Israel.
Bondeviks lille Palestinafrieri under hans statsministerperiode og Høybråtens mumling under Gasakrigen har også etter min mening skapt en velgerflukt.
Krf. bør også gå mot det liberale homofilisyn som har fått gjennomslag i kirken og i bispekollegiet og kreve at kirken skal ledes av konservative biskoper som er valgt av kristenfolket selv, ikke en ugudelig minister som vil at ”alle” skal bli h…….
Det går faktisk an å stå for et bibelsk ekteskapssyn og være mot homofilt samliv uten av den grunn å bli beskyldt for å kalle de homofile for mindreverdige. Gud elsker alle, men der er ikke derved sagt at han elsker alt som menneskene gjør. Som en predikant uttalte engang: ”Gud elsker deg slik som du er, men han elsker deg alt for mye til å la deg forbli som der er!”
Menge kristne har fått gjennomgå mye hån og spott i lokalsamfunn og på arbeidsplasser uten at de av den grunn har surmulet. Tenk på hva de som ble kalt ”gjendøpere” og også tungetalerne har fått gjennomgå? Men ingen surmuling av den grunn. Er man stolt av sin overbevisning så tåler man gjerne litt motbør.
Det samme med de som måtte ha et annet samlivssyn en kristenfolket – er man stolt av det - så tåler man gjerne litt motgang.

Krf har bare en framtid om det etablerer seg i kristenfolkets fortid!
Vi bør bli revolusjonære konservative – da vinner vi.
Jeg er for Krf.

Les forresten denne kommentaren i KS!

Ingen kommentarer: