onsdag, september 23, 2009

Kling og Klang


Kling og Klang, det er to effektive policer som vi møter i Pippi Langstømpe. Og nå møter vi disse igjen, i den svenske polisens uniformer. Ikke noen sammenligning for øvrig, men i forhold til det svenske kriminal- og ransmiljøet så blir likheten påfallende. Det virker på meg som om at det bare å ”hente” penger i Sverige. Nå sist med helikopter. Svenske kriminelle virker like effektive som B-gjengen i Donald Duck. Ikke noe å fleipe med, sier du. Helt riktig – dette er alvorlig. Men når hvem som helst har adgang til et politihelikopter, da er naiviteten ute og går.
Disse bandittene tenker på alt, derfor plasserte de ei ”bombe” på politihelikopteret. Og hvem tør ignorere en bombe. Hvorfor var det forresten adgang til et politihelikopter?
Montro om norsk politi er like naive? Det vil tiden vise, håper vi slipper den slags kriminalitet her. Her på berget ble i alle fall Nokasranet oppklart ganske så kvikt. Så jeg tror vi har et bra politi i Norge. Og tilbake til Sverige – der er det 6 til 8 bank/verdiran i måneden. Kling og Klang har noe å henge fingrene i. Montro om det er infiltratører i både svensk politi- og pengevesen.

Ingen kommentarer: