torsdag, oktober 30, 2008

Hamster fra himmelen


Gud hører bønn!
Jeg har hørt den før og jeg hørte den igjen i dag. Historien om jenta og hamsteren.
Det var for en tid siden på kanal P4 i Sverige at historien dukket opp på et innringningsprogram. En mann ringte inn og fortalte følgende historie som hendte for 25 år siden. Han hadde en hamster og sammen med en kamerat bestemte de seg for å lage en fallskjern til denne og slippe den ut fra en høy bygning. De var omkring 10 år denne gangen. Og som sagt så gjort, de laget en fallskjerm etter alle kunstens regler og den ene gikk opp i en 10 etasjers bygning. Den andre stod nede og skulle fakke hamsteren. Hamsteren ble kastet ut og fallskjermen fungerte og foldet seg ut, men hamsteren falt ikke ned, nei det kom en oppvind og løftet den høyere og høyere. Så snudde vinden og hamsteren svevde innover Stockholms området. Og det var det… Det var denne mannen som ringte P4 og lurte om noen muligens hadde sett noe til det stakkars dyret?
Fem minutter senere ringte en kvinne og kunngjorde at Jesus lever og hører bønn. Dette hendte også for 25 år siden. Ei lite jente ville gjerne ha en hamster og tryglet og ba mamman sin om dette. Men, nei – mamma hørte ikke slike bønner. Men jenta kjente Jesus, så hun begynte å be hver kveld: ”Kjære Jesus, gi meg en hamster!” Og hun fortsatte med å be denne bønnen. En dag var jenta og moren hennes på et torg i Stockholm. ”Å, mamma – å mamma – Jesus har gitt meg en hamster!” Og ned i fanget på jenta falt hamsteren, presis i hennes hender! Slump? En bønnhørende Gud? Ja! Slik er Gud. Vi skal i alle ting la våre begjæringer kommer fram for Ham, for Gud er en bønnhørende Gud.
Jeg tror ikke på tilfeldigheter for den som går med Gud. Han gav tankene til denne gutten, han sendte den rette vinden – og vips en bønn er oppfylt. Ditt bønnesvar venter rundt hjørnet!!!

Ingen kommentarer: