mandag, august 18, 2008

Når kjempene faller

Trist information.

Når mennesker trår feil er det alltid trist. Når profilerte kristne ledere gjør det kan det bli katastrofalt. At Gud gjør tegn,under og mirakler gjennom skrøpelige personer er vel opplest og godtatt. Men ett sted går grensen og det var klokt av Todd Bently å trekke seg. Men mange vil sikkert nå gå med det gnagende spørsmål, var det jeg opplevde fra Gud eller…?
Et stort ansvar ligger på God Channel og andre kristne ledere som ukritisk har markedsført Lakelandvekkelsen med Todd Bently i spissen.
Mange har stilt spørsmål, men holdt disse for seg selv.
Hvem vil være kritiske til en vekkelse eller det Gud gjør?

Men når linjene lik disse nedenfor har sivet ut gjennom presse og internett, så må saken løftes opp og belyses. Ikke minst for å hjelpe alle disse som har blitt oppfordret til å ”hengi” seg til Lakelandvekkelsen. Les selv:
Evangelist Todd Bentley, who led a Pentecostal revival in Lakeland from a modest beginning to near-historic proportions, has filed for separation from his wife, a former spokesperson said Monday, and will not return to the ongoing revival.

På freshfires side (
http://www.freshfire.ca/) kan vi lese følgende:

We wish to acknowledge, however, that since our last statement from the Fresh Fire Board of Directors, we have discovered new information revealing that Todd Bentley has entered into an unhealthy relationship on an emotional level with a female member of his staff.

Så er vi da tilbake til de ”jevne og gode virkeår!”

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hilken avis er dette?er det USA sitt svar på Se og Hør?

My Corner sa...

Nei da, Se og Hør er noe helt annet.
Om du lurer på hvilken avis det er så er det faktisk Bentleys egen organisasjon som skriver det jeg siterer. Men ettersom det bare er glupinger som leser min blogg så er nok dette bare et forsøk på å være morsom. Men jeg synes ikke det med T.B. på noen måte er morsomt!