onsdag, februar 27, 2008

ISLAMSK BARNETV


Islamske sparegriser.

Ja, det er en umulighet. Etter hva Harald
http://pianoharald.blogspot.com/ opplyste på bloggen sin idag er det heller ingen framtid for sparegriser i Danske banker. Da mister de jo Islamske kunder og de har sikkert mye penger. Nå blir det vel spareharer der isteden. Apropos hare, så en liten snutt fra en Hamasdrevet barne TV på nyhetssendingen i dag. Der var det faktisk en harefigur som pratet tilsynelatende koselig med ei lita jente som var programleder (en populær sådan). Og temaet? Drep karikaturtegnende fiender av Islam og jødene. Det blir nok vanskelig å holde fredsforhandlinger med disse barna når de blir store. Det man sår skal man høste.
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article2282529.ece

Men av og til kan grisene ha fordel av Islam, og det er slaktegrisene på Hedmarken som nyter denne gunsten. De Islamske kjøttkundene har nemlig fått gjennom et krav om at det ikke skal slaktes griser samme dagen det slaktes halalkjøtt eller hva det nå heter. Minner meg om en bok jeg leste engang med tittelen: ”DAGEN DA INGEN GRISER SKULLE DØ!” (Men det handlet jo om noe annet.)
Hvor skal dette ende, Islam (som betyr underkastelse) inntar faktisk landene bit for bit og ”bilde” for ”bilde”.
Hva krever så den Islamske verden?
Du får ikke tegne hva du vil.
Du får ikke ha sparegriser i banken.
Du får ikke ha julekrybber i butikkvinduene i visse bydeler i England.
Du får ikke slakte sau og gris samtidig.
Du får ikke bære kors på fotballtrøya.

Dette er sant og ikke fleip. Selv om jeg har skrevet dette i en spøkefull tone så synes jeg dette er alvorlig.


Og hva kan vi gjøre med dette. Kravene vil nok bli flere og flere og fortsetter dette blir det nok etter hvert et tre-lov system i de Europeiske landene. Det er det nasjonale lovverket, EU lovene og sharialoven.
Men vi skal ikke sitte og frykte. Guds menighet må begynne å utdanne soldater som kan innta de Islamske landene. Det må bli bønn, og skikkelig bønn 7 dager i uka. I det minste må mennene be like mye i sine kirker som det bes i moskeene!
Islam er hatets og fryktens religion, drep sier de til og med på barneTV. Elsk dine fiender sier Jesus.

Vi har kjærlighetens våpen, vi kan elske dem i hjel. På en måte kan vi si at Islam er den moderne tids Jeriko. Vi må omringe Islam med våre bønner og når tiden er inne lyder seiersropet og murene faller. Alt er mulig når Guds menighet ber.

2 kommentarer:

Jon Erik Kristiansen sa...

Vi starter bønneskole i Filadelfia Moss, med Johnny Stjernström som leder. Vi vil at Guds vilje skal skje i Norge og Europa.
"Vi skal innta dette landet for Gud, i hver bygd og hver by, kaster vi djevelen ut!"

My Corner sa...

Bra, konkret bønn over lengre tid er det eneste som fører fram.
Bra at noen reiser seg!!!!!