fredag, januar 12, 2007

Dialog eller kors

Så denne artikkelen i Aftenposten idag og jeg tror det er viktig å kalle en spade en spade.
Islam er det det er og DET MÅ vi forholde oss til. Støtter vi våre kristne brødre i araberverden
ved å være nøytrale eller annonyme her i Norge?
Og spørsmålet er, skal vi bli forskrekket over at fienden raser?
Men ordet om korset har alltid gjennom alle tider vunnet fram der kristne har latt ilden og
den første kjærlighet brenne. Så vi trenger en "bankettfri" pinse for å vinne den tredje verden.
Islam for Jesus. For så høyt har Guds elsket verden, at han Gav sin sønn den enbårne, forat hver den som tror på Ham ikke skal gå fortapt, men ha egvig liv. AMEN!

ARTIKKEL:


Denne uken gjennomsøkte Politiets sikkerhetstjeneste (PST) pinsemenigheten Filadelfia i Oslo for å avsløre eventuelle skjulte kameraer i bygningen, skriver ukeavisen Korsets Seier (KS). Det er foreløpig ikke meldt om funn i forbindelse med leteaksjonen.
Den kristne iraneren, som KS anonymiserer som «Moshen», døpte seg i 1999 i en iransk menighet som er knyttet til Filadelfia da han var på ferie i Norge for å besøke slektninger. Da "Moshen" i oktober var tilbake i Iran, gikk det bare to dager før det religiøse politiet var på døren, og kalte "Moshen" inn til avhør.
Politiet kunne vise til tre bilder av «Moshens» dåp. Å konvertere fra islam til kristendom medfører dødsstraff, men «Moshen» døde av kreft før rettssaken i Iran ble gjennomført.
En anonym iraner, som skal ha deltatt på dåpen, sier følgende til KS.
– Vi var mellom 50 og 60 personer til stede på møtet denne søndagen. Ingen la merke til noe spesielt, men i etterkant kan vi huske at det var tre ukjente personer på møtet som ingen hadde sett tidligere.
– Vi er veldig strenge når det gjelder bruk av kamera i menigheten og jeg kan ikke huske å ha sett noen som tok bilder denne dagen heller, så hvor disse bildene kommer fra, er et mysterium.
Pastor Egil Svartdahl i Filadelfia sier til Korsets Seier at menigheten nå har opprettet en direkte kontakt med politiet for å melde ifra hvis de ser noe mistenkelig. Menigheten har også bedt om møte med utenrikskomiteen i Stortinget for å fortelle om forholdene de kristne lever under i Iran.
Han sier han reagerte med sinne og vantro da han ble gjort kjent med hendelsen for få uker siden.
– Jeg måtte høre historien fortalt flere ganger før jeg helt kunne fatte at det var sant. Det er en del illusjoner som sprekker når det viser seg at fremmede myndigheter driver etterretning av personer i Norge, og i vårt eget menighetsbygg, sier Svartdahl.
(NTB/Aftenposten.no)

Ingen kommentarer: