lørdag, november 08, 2008

Teamwork

Det perfekte team!
Det var engang fire personer ved navn Alleandre, Enellerannen, Hvemsomhelst og Ikkenoen.
Disse var pålagt å utføre en viktig jobb i menigheten, for denne bloggen handler jo stort sett om livet i det sakrale rom.
Som sagt, det var et viktig oppdrag som skulle utføres og Alleandre var sikker på at Enellerannen ville gjøre det. Hvemsomhelst kunne ha gjort det, men Ikkenoen gjorde det. Så ble Enellerannen sint fordi det var Alleandres jobb. Men Alleandre tenkte at Hvemsomhelst kunne gjøre det, men Ikkenoen skjønte at Alleandre ikke ville gjøre det. Det endte med at Alleandre beskyldte Enellerannen når Ikkenoen gjorde det som Hvemsomhelst kunne ha gjort. Når det ikke er noen ansvarsfølelse så gjør Ikkenoen noe med det heller – eller hva synes du?
Også en mulighet for at enkelte (ikke mange) kvinner har en av disse til mann, hvem vet?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nå som både mor og far må jobbe 100%, må jo Alleandre forstå at foreldre til mindreårige ikke kan delta i menighetsarbeide med mindre Enellerannen trår til som barnevakt.
Helge er et fornavn som kan brukes av både kvinner og menn. Alleandre, Enellerannen, Hvemsomhelst og Ikkenoen er også brukt av mange kvinner.

My Corner sa...

Helt klart. Du rørte ved noe vesentlig der ja. Men jeg mener at det å ta hånd om barna er noe av det beste menighetsarbeide vi gjør. Det eneste vi får med til himmelen er jo barna våre. Hvis barna føler at "menighetsarbeidet" er viktigere enn dem, da har vi tapt. Har hørt denne rangordningen fra ev av våre store bibellærer i landet øst for oss (ikke Ulf denne gangen.
1. Gud
2. Familien
3. Menigheten og alle de andre.