lørdag, mars 03, 2007

Det vi er gode på!

Gjør bare det du er god på!


(på den annen side)

I disse ”Darwinistiske” dager gjelde det å ha rett fokus. Denne uken er Mats Molén på Zoe for å slå hull på diverse evulosjonistiske ”tanker”. (forstår du tanken?) Boken hans ”VÅRT URSPRUNG”, burde vært obligatorisk i vår konfirmantudnervisning. Det er godt for barna å ha svar og argumenter når de møter utviklingslæren på skolen.
”Som epler av gull i skåler av sølv er et ord talt i rett tid”. Ordsp. 25;11
og
” En mann gleder seg når hans munn kan gi svar”. Ords. 15;23.

Bibelen er ingen naturhistorisk lærebok, den er en frelseshistorisk bok. I begynnelsen SKAPTE Gud himmel og jord, det tror vi på. ”Ved tro skjønner vi at verden er skapt ved Guds ord, så det en kan se, ikke er blitt til av det synlige”. Heb.11;3.

Vi har åndelige våpen.
På samme måten som David felte Goliat med en glatt stein fra slyngen, kan vi felle nåtidens
”Goliat Darwinsen” med de våpen Gud har gitt oss. David var god med slyngen, det visste han selv. Denne verdens (Sauls) visdom prøvde å gi ham sin rustning, men Den Hellige Ånd minnet David på å gjøre bare det han var god på. Og David vant!

Hva er Guds menighet god på?

Jo, å forkynne evangeliet i Ånds og krafts bevis. For evangeliet består ikke i ord, men i kraft.
Vi skal ikke vinne diskusjoner og debatter, vi skal vinne verden!
Det er ikke lett å vinne en sekularisert akademiker med våre antidarwinistiske argumenter. Men om en av hans familiemedlemmer blir mirakuløst helbredet fra en dødelig sykdom, da faller hans motforestillinger i grus. Guds kraft overvinner Islam, hinduismen, akademikere og ateister. Jeg har absolutt tro på rett vitenskap, forskning og kunnskap, men skal vi vinne verden MÅ vi gjøre det Guds menighet er kalt til og er god på; TEGN UNDER OG MIRAKLER!

Guds menighet, gjør bare det du er god på!


For ordet om korset er vel en dårskap for dem som går fortapt, men for oss som blir frelst, er det en Guds kraft;
Hvor er en vismann, hvor er en skriftlærd, hvor er en gransker i denne verden? har ikke Gud gjort verdens visdom til dårskap?
For eftersom verden ikke ved sin visdom kjente Gud i Guds visdom, var det Guds vilje ved forkynnelsens dårskap å frelse dem som tror,
men vi forkynner Kristus korsfestet, for jøder et anstøt og for hedninger en dårskap,
For Guds dårskap er visere enn menneskene, og Guds svakhet er sterkere enn menneskene. (1.Kor. 1;18-25)

1 kommentar:

RC sa...

Hør, hør!