lørdag, desember 03, 2011

Pensjonist

Man må være ung og sterk for å bli pensjonist. En mann som plutselig får flere fridager i uken blir jo ettertraktet! Selv har jeg aldri hatt det så travelt som nå. Jobbber fortsatt to dager i uken på Økonomi-deler AS. I tillegg er det full dag hver torsdag med Troens Ords kvledbibelskole. Da er det bare mandag og fredag igjen. Hva gjør jeg da? Jo, har har jeg gjort et lenge etterlengtet inngrep i stua, fjernet en vegg. Men når man fjerner en vegg må dette tilstøtende rommet få samme utseende som den eksisterende stuen. Men nå er det ferdig og jeg er støl i rygg, hofter og skuldre. Og så kan jeg begynne med det jeg alltid har drømt om, spille gitar, male og fotogrefere.
Har egentlig ikke begynt Trøster meg med at Winston Churchill begynte å male i 70 årsalderen og en misjonær som het Osvald Orlien læret seg å spille fiolin som pensjonist. Og når pensjonistlivet er slutt...

1 kommentar:

AnneMarie sa...

Har ikke du malt før Johan. ? Fotografert har du vel også, men ikke så mye som din bror. Har du helt sluttet å skrive på bloggen. Jeg ser siste er i mars. 2 har jo to dager fri. Jeg skjønner ikke hva det er med min blogg. Jeg kommer inn på en side først hvor det står ny blogg og en hel ting om det. Så må jeg enten trykke på vis blog eller skriv. Men førstesiden min finner jeg ikke igjen. Bare det jeg nå skriver om dagen og bilder jeg legger inn.
Hilsen fra
Anne marie.
Hils May Britt fra meg.