torsdag, desember 08, 2011

Mulla Krekar går videre

(VG Nett) Najmuddin Faraj Ahmad, bedre kjent som mulla Krekar, sier til den finske avisen Turun Sanomat at «jihad er nødvendig i Danmark». Det har ikke gått PST hus forbi.
Karikaturtegningene av profeten Muhammed er ikke glemt, og skal hevnes gjennom nye attentat i Danmark, sier Krekar til den finske avisen Turun Sanomat.

Er det likheter mellom Krekar og Breivik? Begge hater og begge har attentater som virkemiddel. Ja, vi lever i en merkelig verden. Nylig ble noen karer fra tidligere Sovjetunionen arrestert og det ble funnet tappeustyr for dieseltyverier i bilen deres. Selv om saken var innlysende var det ikke bevis for at de virkelig stjal diesel, så de ble løslatt. Det samme er det med utsyr for skimming av kort i bankterminaler. Arresterte banditter fikk utsyret tilbake. Montro om Breivik virkelig hadde blitt arrestert pga. sitt kjempelager av kunstgjødsel?
Men i vårt demokratiske samfunn er det slik at ingen kan arresteres på ren misstanke. Og prisen kan for enkelte da bli høy, tenk på utøya. Likevek er det ingen hemmelighet at militane muslimer gjennomfører det de prater om. Krekar vil nok desverres muligens lykkes med sine hevnplaner. For det er vel en høyere pris for demokratiet å arrestere folk på grunn av misstanke om et mulig attentat enn å la de gå fri og heller la det smelle. Men truslene fra ytterliggående Islamister og andre "mister" kan nok føre oss nærmere et KGB samfunn.
Egentlig så er vel de fleste av oss allerede festet til en eller overvåkningstape!!!

Ingen kommentarer: