tirsdag, september 18, 2007

Kristelig Folkeparti

Er egentlig VELDIG glad for at KRF kommer i posisjon i FREDRIKSTAD.
Nå er det muligheter å få gjennom en del av det vi synes er viktig. Det er ikke feil å
demme opp for elendigheten (alkoholen) og åpne for omsorg. KRF i Fredrikstad har
bl.a. et nytt sykehjem på programmet. Dette må komme fort!

H og V stabiliserer hverandre, FRP trekker og KRF styrer. En ideell kombinasjon.
Man kan lett rope om bedre veier, flere broer og alt annet som er nødvendig. Men når mennesker en står nær gråter fordi det ikke finnes nødvendig plass på sykehjemmet, da forandres mye av perspektivet.

STÅ PÅ KRF, DET ER MYE LAND SOM SKAL INNTAS!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tror nok Krf får litt å jobbe med om de skal senke antall sjenkebevilgninger, Frp vil vel ikke legge seg på avholdslinja.

Dag sa...

At ikke Frp skal krangle om skjenkepolitikken var et krav KrF stilte for å kunne samarbeide, så den jobben skal stort sett være gjort nå.

My Corner sa...

Det er det jeg mener, det sitter ikke "duminger" i KRF. Det var jo sonderinger og forhåndsavtaler før vi fikk en kvinnelig ordfører. Selv om alianser har sin pris og den andre fløien sikkert har sine gode sider også, så er jeg overbevist om at Fredrikstadkoalisjonen var et rett valg.

Anonym sa...

Heldigvis er den økonomiske situasjonen i kommunen bedre nå enn tidligere. Noen vil vel havde at det er "nesten" som å gå til dekket bord.
Er i utgangspunktet skeptisk til Folkets røst, men bare de blir bringt til taushet kan det nok bli bra. Frp og FR har en lang tradisjon sammen, og den kolblingen tror jeg ikke er bra for byens positive utvikling.

My Corner sa...

Ja, den økonomiske situasjonen er så bra at mange ikke forstod hvorfor vi måtte betale eiendomsskatt. (og uten sosial vinkling da!!!!)
Eiendomsskatten gjorde at FRP fikk så mange stemmer. Slik er det bare. Og når de først er der, så gjør vi det beste ut av situasjonen. Alt har skjedd på et demokratisk og rettferdig grunnlag. Hadde SV vært den store vinneren hadde det gitt et annet utgangspunkt. Jeg ser FRP som en "brekkstang" for KRFs politikk i denne perioden. Har ikke sagt noe om mine personlige synspunkter ang. FRPs politikk.
Men folket har valgt, og de folkevalgte har fundert seg fram til hva de mener må tjene til det beste for sine velgere!