torsdag, september 20, 2007

En homogenisert kirke

Homogenisering er en prosess der melkefettet finfordeles i små kuler. Dette forhindrer at fettet klumper seg sammen og flyter opp. ... Forteller opplysningkontoret for melkeprodukter.
Med andre ord, det skal bli lettere å svelge melken.
Nå skjer det samme i Den Norske Kirke. Man "homogeniserer" sannheten og under skalkesjulet "kjærlighet" kan nå prester som praktiserer homofilt samliv vigsles. Vår kjære bibel er en frelsesbok. Den forteller om veien til himmelen. Her gjelder tro på evangeliet og omvendelse. Men den taler også om å ikke dømme de som er utenfor. Men i Guds menighet er det ikke plass for mennesker som kaller seg kristne og lever i åpenbare synder. Disse skal formanes, flere ganger, sier Jesus. Og om de ikke omvender seg skal de regnes som ufrelste, eller hedninger. Når de omvender seg står Faderen der og tar imot.... Men bibelen taler også om de som er utenfor.
Når så kirken har "homogenisert" evangeliet har de gjort det slik at ingen vet om de er utenfor eller innenfor. Tragisk. Guds ord taler om kun én form for samliv - ekteskapet. Og ektesengen skal holdes i ære.
Når også regjeringen legger fram forslag til ny ekteskapslov, da må vel "kirkeklokkene" ringe for mange. Kjønnsnøytrale ekteskap???
Når Den Norske Kirke oppfordrer til synd, er den da kristen eller har den blitt et nyhedensk fellesskap med korset som skalkeskjul.
Stakkars velmenende troende søstre og brødre i Den Norske Kirke som ikke lenger vet hvor de skal gå!

Ingen kommentarer: