tirsdag, august 25, 2009

Kristelig Folkeparti

Dat var en artig krfvalgkulturkveld i Filadelfia, Fredrikstad i kveld. På programmet var ”brassband”, Bjørnar spydevold, Merete Meyer, Dan René Dahl som trakterte et flygel med bedehusstemming (surt i diskanten), Line Henriette Holten Hjemdal og kongen selv – Dagfinn Høibråten. Å tale egen sak i egen stue kan nok være godt for de to sistnevnte i disse valgkamptider. Men jeg tror virkelig på de to sistnevnet. Har aldri hørt Line Henriette tidligere, men hun gjorde et overbevisende inntrykk. Og Dagfinn da – etter min mening går han Bondevik en høy gang. Saklig og overbevisende. Han står for alt jeg mener er rett og riktig.
Han kom inn på partiet (Frp)som nå begynner å lukte på innføringen av aktiv dødshjelp og han nevnte også mye annet fra den rødgrønne siden som virkelig må bekjempes. Krf behøves virkelig.
En ting jeg lurer på i denne sammenhengen er aktive velmenende kristne som stemmer på Fremskrittspartiet for å støtte Israel. Dette partiet er for aktiv dødshjelp, fri flyt av sprit og null kontroll på våre veier. Disse velmenende kristne stemmer på Frp på grunn av deres angivelige Israelstøtte. Men er Israel verdt støtte fra et slikt parti? For noen henger det vel noen ”bondevikske” skygger igjen, men nå er det ny tid og nye muligheter.
Vi stemmer Krf!

1 kommentar:

Arvid sa...

Støttes!