tirsdag, juli 22, 2008

I år lykkes vi!

Om å ”få det til!”

Når er det ”konferanser” i alle kristenleire. Og vi behøver det, få noe å leve på gjennom en lang vinter der vi kan leve på ”minner som dukker frem” som det heter i en gammel slager. Nå skal vi vanlige konferansedeltagere bli oppbygget ved å lytte til alle de pastorene og predikantene som ”fikk det til!” Menighetsvekst, mirakler og oppmuntring. Vi behøver dette. Sang og musikklivet blir også utført av slike som ”fikk det til!”
Så sitter også de andre "vanlige" pastorene og predikantene der som ikke ”fikk det til” og lytter på de som ”fikk det til.” Skal vi endre taktikk, kanskje de undres.
Så er konferansene over. Oppskriftene er levert. Høsten begynner med et ”nytt godt virkeår!”
I år skal vi ”få det til!” Noen nye grep her og der og til neste konferanse skal også vi vise at vi var blant dem som ”fikk det til.”
Mange menighetsmedlemmer kan nok falle for den fristelsen å ønske at pastoren de har er av kalibret Bentley, Bevere, Benny, Barnett eller Brown. For disse ”fikk det til.”
Så til litt alvor. Bibelen taler om å bære frukt i tålmodighet. Vi dømmer etter det vi ser og hører, men Gud kjenner hjertene. Mulig at de som ”fikk det til” har våget å gå inn i kamper og smerter som vi som ”ikke får det til” vegrer oss for å gå gjennom. Det er ikke lettvinte veier til fremgang og seier. Så nyt konferansene, talene, lovsangen. Men prøv også å finner undertonene. Mulig vi alle ”får det til” om vi våger å ta tid til å lytte til stemmen fra himmelen!

Ingen kommentarer: