tirsdag, juli 01, 2008

Den som tier...



Døperen Johannes protesterte mot et ”ulovelig” ekteskap. Det kostet ham livet. Det er mange som gjennom århundrene og helt opp til våre dager har gitt sitt liv for Jesus og evangeliet. Disse martyrene har vitnet om omvendelse fra synd og tro på Jesus. Dette har mørket hatet og sørget for at disse lysene ble slukket. I våre dager greier vi å slukke lysene selv. Det står at våre lender skal være ombundet og våre lys brennende. Nå er lendene avkledd og lysene slukket. Djevelen behøver ikke forfølge Guds menighet i Norge lenger, den gjør en bedre jobb selv.
Når en nyutnevnt biskop får vitnesbyrdet å være Kristusfokusert og samtidig anerkjenner homofilt og lesbisk ”ekteskrap” blant geistlige, da har vel lyset sluknet i Den Norske Kirke.
Som et ordtak sier, den som tier samtykker.
Hva hadde biskopene gjort om de fikk et besøk av overnevnte døper?
Vi behøver vekkelse, men vekkelse gjør vondt. Vi ønsker velsignelsens sødme mens vi fortsetter som før. Gud – la meg føle godt så mitt hjertes smerte kan døyves. Jesus sier: ”Jeg har imot deg ar du har forlatt din første kjærlighet!” Men hva er den første kjærlighet?
Kanskje det første skritt mot den første kjærlighet er en liten stund med Jesus.
Dere er jordens salt, men når saltet mister sin kraft..

Ingen kommentarer: